Onze cultuur

Voel je thuis

Voel je thuis; dat is ons motto. En dat geldt voor iedereen: wij willen onze huurders én collega’s echt een thuis bieden. Met al onze collega’s hebben we deze ambitie opgeschreven. Dit is wat ons bindt en waar we het allemaal voor doen! Samen.

We willen dat onze huurders, partners en onze collega’s zich thuis voelen. In hun huis, de wijk én bij onze organisatie. Want, thuis is de belangrijkste plek in ons leven. Wij vinden dat iedereen daar recht op heeft. Daarom zetten wij ons, samen met onze huurders en partners, in voor fijne woningen, straten en buurten. Ieder pakt daarbij zijn eigen verantwoordelijkheid. We zijn altijd duidelijk in wat wel of niet kan, maken dingen niet ingewikkelder dan ze zijn en denken graag mee. We houden van korte lijnen en vooral van persoonlijk contact. Hiervoor zetten we ons met hart en ziel in en dat voel je.

De bedoeling is leidend

Niet de regeltjes

We werken niet bij Domijn, samen zijn we Domijn! En daarbij draait het om vakmanschap, ruimte voor ontwikkeling, collegialiteit, niet toekijken maar verantwoordelijkheid nemen, successen vieren, verbinding zoeken, verder kijken dan je eigen afdeling en elkaar aanspreken als dat nodig is. We proberen elke dag weer het verschil te maken voor onze huurders. De bedoeling is hierbij leidend, niet de regeltjes. Lef tonen, uitproberen, fouten maken, ervan leren én weer doorgaan. Dat is onze manier van werken. Alleen zo groeien we als organisatie. En deze manier van werken is beloond: in 2019 zijn we uitgeroepen tot Beste Werkgever van Nederland in onze branche. Een titel waar we ontzettend trots op zijn! 

3