Onze huurders

Een fijn thuis voor 30.000 mensen

Onze huurders, daar draait het allemaal om. Gezinnen, studenten, senioren, alleenstaanden, stellen en nog zo veel meer. Zo wonen er 30.000 mensen in onze ruim 15.000 woningen in Enschede, Haaksbergen en Losser. We zijn er voor mensen die recht hebben op een sociale huurwoning. Met hun inkomen lukt het niet om een eigen huis te kopen of te huren in de commerciële sector. Daarom krijgen zij huurtoeslag. Voor veel mensen geldt dat ze eigenlijk geen keuze hebben. We zijn ons écht bewust van onze verantwoordelijkheid bij het bieden van een fijne woning.

Zoveel meer dan stenen

Echt je eigen plek

We vinden dat het in ons werk draait om zoveel meer dan stenen. We willen onze huurders niet alleen een woning bieden: ze hebben recht op een thuis. Een fijn thuis maakt namelijk echt het verschil, dat weten we. De plek waar je écht jezelf kan zijn. De plek waar je opgroeit, waar je feestjes viert, waar je lacht en soms een traan laat en waar je mooie herinneringen maakt. Een huis dat je inricht zoals jij dat wil. Dat betaalbaar is, met goede buren in een fijne straat. Of juist wat meer afgezonderd en op jezelf. Iedereen heeft recht op een thuis. Of je nu starter of al wat ouder bent, samen met je familie woont, alleen of met begeleiding.

We zijn er in goede tijden, maar ook als het even tegen zit. Dan geven we, waar we kunnen, een zetje in de rug. En dat doen we niet alleen. We werken nauw samen met onze partners, zoals gemeenten en zorginstellingen. Samen bereik je zoveel meer.

4